Billetter

Billetter til OL i Paris 2024

Læs her, hvordan du kan sikre dig billet til sommer-OL i Paris 2024 og støtte de danske atleter.
Læs her, hvordan du kan sikre dig billet til sommer-OL i Paris 2024 og støtte de danske atleter.

Opdateret 31/07-2023
-
Salget af biletter til legene i Paris foregår i to overordnede spor:

1: Salg af 'tickets only' via Paris 2024. Det er de billigste billetter, hvor man ikke køber andet end selve billetterne, der giver adgang til at overvære sporten 

2: Salg af hospitality-billetter via firmaet On Location og finske Elämy Grup, som har agenturet for disse billetter i Skandinavien. Disse billetter er dyrere, da de også indeholder en hospitality-del i form af eksempelvis mad og drikke.


Tickets only

Tickets only-salget foregik i første omgang via lodtrækning. Men nu kommer de resterende billetter løbende til salg, og man kan købe uden at skulle gennem en proces med lodtrækning. Se hvilke billetter der er til salg og køb dem her.

 

Hospitality

Salg af hospitality-billetter foregår i et andet spor, og dem kan man købe her og nu.  På Elämys danske side, kan købe billetter til en lang række idrætsgrene.

Hospitality betyder, at man ud over billetten også køber en service i form af loger, mad og drikke og lignende. Prisen afhænger meget af, hvilket niveau af hospitality, man køber. Der er guld-, sølv- og bronze-niveau, hvor hospitality foregår i arenaen, og så er der 'in the city', hvor hospitality foregår i en fanzone inde i det centrale Paris.

Elämy sætter løbende nye hospitality-billetter til salg til forskellige sessioner og i forskellige niveauer.

Det er også muligt at købe hospitality-billetter direkte her hos On Location, som måske har andre billetter til salg end Elämy.

Tidslinje for tickets only-salg

Fase 1 (billetpakker):

- Man skulle senest 31. januar 2023 have registreret sig for at deltage i lodtrækningen.

- Den 15. marts sluttede salget af billetpakker

 

Fase 2 (enkeltbilletter):

- Registreringsperioden for at deltage i lodtrækningen begynder 15. marts og løber indtil 20. april 2023.

- I den 9. maj 2023 bliver der foretaget lodtrækning.

- Fra man via email får besked om at have vundet lodtrækningen, har man 48 timer til at foretage et køb.

Danskere i aktion

Man køber billetter til en session. Det kan være til atletik på en specifik dato om aftenen eller til det indledende gruppespil i håndbold en specifik dato. Man kan ikke være sikker på dansk deltagelse. Ingen atletikudøvere er endnu kvalificerede, og selvom håndboldherrerne har sikret sig deltagelse, så bliver kampprogrammet ikke lavet før i april 2024, når de sidste hold er kvalificerede.

Tilskuere må ikke bytte billetter direkte med hinanden. Men der vil komme en billetwebside/byttebørs for billetholdere fra hele verden. Her kan man sælge billetter, som man ikke længere er interesseret i, og købe de billetter, som andre har sat til salg.

På den måde er der gode chancer for, at man vil kunne opleve danskere i aktion, selvom man i første omgang har købt en billet til en session, hvor det viser sig, at der ikke er dansk deltagelse. 

Eventuelle spørgsmål

Hverken DIF, Team Danmark eller idrætsforbundene er involverede i salg af billetter. Det sker denne gang fra centralt hold. Så eventuelle spørgsmål skal rettes direkte til Elämys Group (hospitality-billetter) eller Paris 2024 (tickets only). Rigtig mange svar fremgår af deres respektive hjemmesider.