'Ingen vinder alene' er hovedbudskabet i en stor, national kampagne, der vil løbe fra begyndelsen af juni til OL i Paris afsluttes 11. august, samt når de Paralympiske Lege afholdes fra 28. august til 8. september. 
Fra 1. maj afslører vi drypvis, hvem der sætter ansigter på kampagnen. Fem af Danmarks bedste atleter vil her fortælle om deres vej mod toppen, og hvor meget det betyder for dem at have et stærkt fælleskab og hold omkring sig. Trænere, fysioterapeuter, familie og venner. Barndomsklubben, forbund, partnere og fans. For ingen vinder alene.

Ingen vinder alene 

 

Vejen til OL og PL er ikke tilfældig. Det er resultatet af en lang, fælles indsats og en dedikeret kraftpræstation af den enkelte atlet. Danske atleter vokser nemlig på en særlig grobund, med folkelige foreninger, og tusinder af frivillige, der sikrer bredde og plads til, at vi alle kan være med. Sammen med engagerede og dygtige trænere, eksperter og ledere, der motiverer og viser vejen for dem, som har lysten og talentet. Eller sagt på en anden måde - vi står bredt og når højt!

Mangfoldighed og fællesskab - med respekt for den enkelte. Initiativ, tillid og arbejdsomhed. Værdier, hvor vi sammen er bedre, når længere og vinder mere, end vores lands størrelse egentlig berettiger. Som individer. Som sportsfolk. Som virksomheder. Som nation.

Så følg de danske atleter. Både før og under OL og PL. Når de forbereder sig, træner, kæmper og måske kaster armene i vejret i Paris. Uanset, om det er i sejrsrus eller ej. Med opbakning fra alle os andre, der næsten er med på banen, på båden eller i bassinet. For vores OL- og PL-deltagere bærer vores danske fælles værdier og styrker med ind på stadion og ud i verden. De viser, hvem vi er og hvor gode vi er, sammen.

Det er derfor vi siger: Ingen vinder alene!

Læs mere om partnerne bag kampagnen

Partnerne bag Ingen vinder alene-kampagnen spiller en stor rolle for dansk idræt. Her har du mulighed for at læse mere om de fem partnere samt Team Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Parasport Danmark. 

Når du som kunde handler i Salling Groups butikker, er du med til at støtte de danske atleter: Siden 2009 har Salling Fondene støttet Team Danmark med 250 millioner kroner og dermed sikret et markant løft til dansk eliteidræt.

Læs mere om, hvordan mad kan gøre en forskel.

Toyota er international toppartner for de Olympiske og Paralympiske Lege. Som national olympisk og paralympisk partner støtter Toyota bl.a. de danske atleter på Team Toyota.

Hos Poul Schmith støtter vi både bredden i det danske foreningsliv, de spirende talenter og de danske topatleter.

Læs mere om Elsass Fonden og opbakningen til parasporten og de danske PL-atleter.

Læs mere om Team Danmarks arbejde med de danske eliteatleter.

Læs mere om Danmarks Idrætsforbund.