Fordeling af akkrediteringer til OL i Rio 2016

DIF og Danske Sportsjournalister har nu fordelt OL-pladserne til journalister og fotografer (opdateret 8. maj 2015).
8. maj 2015
DIF og Danske Sportsjournalister har nu fordelt OL-pladserne til journalister og fotografer (opdateret 8. maj 2015).

Ved ansøgningsfristens udløb 5. februar 2015 havde Danske Sportsjournalister modtaget ansøgninger til journalistakkrediteringer til OL i Rio, som alle kan imødekommes med den danske journalistkvote som DIF har fået tildelt af IOC. Se listen nedenfor.

Til gengæld er der flere fotografansøgninger end den danske fotokvote. DIF har derfor ansøgt om ekstra fotografansøgninger for at imødekomme efterspørgslen og vil i foråret 2015 få besked fra IOC om evt. ekstra akkrediteringer til DK. Vi har derfor oprettet en venteliste i prioriteret rækkefølge, som også vil blive anvendt, hvis danske medier, der har fået tildelt fotoakkrediteringer, ikke vil udnytte disse.

OBS: DIF har ultimo april fået den positive besked om at vi får disse ekstra fotografakkrediteringer og de pågældende fotografer på ventelisten er blevet orienteret. Alle akkrediteringsønsker fra danske skrivende journalister og fotografer er hermed opfyldt.

E=journalist, Es= specialjournalist til én idrætsgren, EP= fotograf, Eps= specialfotograf

Akkreditering 

Det er vigtigt, at redaktioner og freelancere giver besked til OL-pressechef Casper Hollerup, cho@dif.dk, hvis man ikke vil udnytte den/de akkreditering(er), man har fået tildelt. Ligeledes kan Casper kontaktes for spørgsmål om OL i Rio.