Dansk Sejlunion justerer kriterier for OL-udtagelse

De nationale OL-udtagelseskriterier til Rio 2016 for de danske sejlere er blevet justeret, så tre stævner i stedet for oprindeligt fire kommer til at afgøre, hvilke sejlere Danmark sender til OL i Rio.
25. jun 2015
De nationale OL-udtagelseskriterier til Rio 2016 for de danske sejlere er blevet justeret, så tre stævner i stedet for oprindeligt fire kommer til at afgøre, hvilke sejlere Danmark sender til OL i Rio.
Vejen til OL i Rio bliver lidt anderledes end hidtil planlagt for de danske sejlere. Dansk Sejlunion har i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark besluttet at justere kriterierne for national udtagelse til legene i 2016.

I stedet for en udtagelsesserie på fire stævner som hidtil planlagt vil OL-billetten i hver klasse tilfalde den sejler eller besætning, der klarer sig bedst over tre udvalgte stævner.

Læs nyhed fra Dansk Sejlunion her

Læs mere om udtagelseskravene i sejlsport her