4 danske medaljer på den 13. i Rio

Det blev en historisk god dag for de danske atleter ved OL. Hele 4 medaljer blev det til med sølvmedaljer i henholdsvis damedouble i badminton, 500 meter enerkajak og 400 meter hæk samt en bronzemedalje i 49'er FX.
19. aug 2016
Det blev en historisk god dag for de danske atleter ved OL. Hele 4 medaljer blev det til med sølvmedaljer i henholdsvis damedouble i badminton, 500 meter enerkajak og 400 meter hæk samt en bronzemedalje i 49'er FX.

De danske atleter fortsætter med at imponere ved OL i Rio. Torsdag fortsatte den danske medaljehøst således med fire danske medaljer til seks seje kvinder.

Dagens første medalje blev hentet hjem af den 20-årige OL-debutant Emma Jørgensen i 500 meter enerkajak. Med en imponerende slutspurt overgik Emma alles forventninger og sikrede Danmark en sølvmedalje.

Senere på dagen sikrede badmintonspillerne Kamilla Rytter-Juhl og Christinna Pedersen endnu en sølvmedalje i en nervepirrende finale i damedouble.

Dagens tredje medalje blev af bronze og blev hentet hjem af power-duoen Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen, og midt om natten danske tid sikrede Sara Slott Petersen endnu en dansk sølvmedalje, da hun kom ind på en historisk andenplads i 400 meter hæk.

Danmark er således oppe på i alt 13 medaljer ved dette OL.


Dagens resultater i tal:

Atletik

400m hæk - Finale - Sara Slott - 2. plads i tiden 53:55- SØLV.

Badminton:

Damedouble - Finale– Kamilla Rytter-Juhl og Christinna Pedersen - Nederlag på 2-1 og dermed SØLV.

BMX: 

Kvartfinale– Niklas Laustsen – 7. plads i sit heat og dermed ikke videre til semifinalen.

Golf:

Runde 2 –Nanna Koerstz Madsen - 22. plads - samlet nr. 17
Runde 2 – Nicole Broch Larsen – 17. plads - samlet nr. 5

Kajak: 

K1 500 - Finale – Emma Aastrand Jørgensen nr. 2 - SØLV

Sejlsport:

49'er - Medal Race - Jonas Warrer og Christian Peter Lübeck - nr. 3 - samlet nr. 4

49'er FX - Medal Race - Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen - nr. 4 - samlet nr. 3 - BRONZE

Triatlon:

Andreas Schilling - nr. 28 i tiden 1:48:56


På OL.dk kan du under kalenderen se de kommende dagens program, og på vores Facebook-side Danmark til OL kan du under hele OL komme helt tæt på den danske deltagelse ved OL.