Mark O. Madsen sikrer endnu en dansk medalje

Mark O. Madsen fuldendte en fantastisk dansk weekend i Rio med en sølvmedalje i brydning. Danmark er dermed oppe på foreløbig syv medaljer ved OL.
15. aug 2016

På dag ni ved OL i Rio var Mark O. Madsens sølvmedalje i 75 kg-klassen i brydning det store højdepunkt. Tredje gang blev lykkens gang for Mark O. Madsen, der både i Beijing i 2008 og i London i 2012 måtte forlade OL-turneringen inden medaljekampene. Denne gang gik han hele vejen til finalen, hvor russeren Vlasov dog blev for stor en mundfuld.

I cykling tog Lasse Norman Hansen hul på titelforsvaret i Omnium, og han lagde ud som lyn og torden og vandt såvel scratch som 4.000m. individuelt forfølgelsesløb, inden han desværre måtte nøjes med en 18. plads i udskilningsløbet. De sidste tre discipliner køres mandag.

Derudover bød dagen på badminton, hvor vi fik begge danske herresingler videre til 1/8-finalerne, på maratonløb, golf og sejlads.

Dagens danske resultater:

Atletik:
Maraton:
Anna Holm Baumeister – 2:39:49 – 55. Plads.
Jessica Draskau-Petersson – 2:36:14 – 40. Plads.

Badminton:
Herresingle – gruppespil:
Viktor Axelsen – sejr 2-0 – videre til 1/8-finale.
Jan Ø. Jørgensen – sejr 2-0 – videre til 1/8-finale

Banecykling:
Omnium – Lasse Norman Hansen: Scratch – 1. Plads., 4km individuelt forfølgelsesløb -1. plads., Udskilningsløb – nr. 18 og sidst

Brydning:
75 kg – Mark O. Madsen 1/8-finale – sejr 1-1 (vandt sidste point) Kvartfinale – sejr 4-0 Semifinale – sejr 1-0 Finale – SØLV!

Golf:
Søren Kjeldsen – 32. Plads – Samlet 21.
Thorbjørn Olesen – 39. Plads – Samlet 30.

Sejlads:
Finn – Jonas Høg: sejlads 9 og 10 (af 10) - 17. Og 21. Plads – samlet 17 og dermed ude af OL.
Nacra 17 – Allan Nørregaard og Anette Viborg: sejlads 10, 11 og 12 (ud af 12) - 11., 5. Og 15. Plads - samlet 12 og dermed ude af OL.

På OL.dk kan du under kalenderen se de kommende dagens program, og på vores Facebook-side Danmark til OL kan du under hele OL komme helt tæt på den danske deltagelse ved OL.