Vintersport

Mod på mere vintersport?

Er du blevet inspireret af de danske og internationale OL-atleter under legene i Kina? Vil du selv prøve kræfter med en vintersportsgren? Så bliv klogere på vintersport.dk.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
1. jan 0001
Er du blevet inspireret af de danske og internationale OL-atleter under legene i Kina? Vil du selv prøve kræfter med en vintersportsgren? Så bliv klogere på vintersport.dk.

Sad nerverne ude på tøjet, da curlingkvindernes kampe gang på gang blev afgjort på sidste sten ved vinter-OL i Beijing? Eller fik du kuldegysninger, da de danske ishockeyherrer overraskende slog Letland og sikrede sig en OL-kvartfinaleplads? Måske drømmer du om at blive den næste danske olympiske slalomkører eller kunstskøjteløber?

Selvom det ikke bugner med skibakker og bobslædebaner i Danmark, er der stadig rig mulighed for at dyrke vintersportsgrene som dansker – i Danmark. Fire vinterolympiske specialforbund er nu i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund gået sammen og har lanceret hjemmesiden vintersport.dk. Her finder du en lang række tilbud blandt mere end 100 vintersportsklubber i Danmark.

vintersport.dk inviteres du ind i et uforpligtende fællesskab og får muligheden for at deltage i forskellige aktiviteter og opnå forskellige fordele i klubberne inden for curling, ishockey, kunstskøjteløb og skiløb.

Flere nyheder