Vinter-OL, Beijing, Kina

"Vanvittig oplevelse"

Fanebærerne Madeleine Dupont og Frans Nielsen stod skarpt i flot dansk vinter-OL-entre.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
4. feb 2022
Fanebærerne Madeleine Dupont og Frans Nielsen stod skarpt i flot dansk vinter-OL-entre.

Det største danske vinter-OL-hold er netop marcheret ind på Det Olympiske Stadion i Beijing. De 51 atleter plus stab stod knivskarpt, og forrest gik fanebærerne ishockeylegenden Madeleine Dupont og ishockeystjernen Frans Nielsen.

”Det var fantastisk at gå ind på stadion, og det var en dejlig lang tur, så man faktisk nåede at nyde det lidt. Men det var også nervepirrende. Lige før, vi skulle på, blev jeg pludselig vildt spændt. Gør vi det nu ordentligt? Blæser flaget den rigtige vej? Får jeg syre i armen? Men det hele gik vist godt. - Madeleine Dupont
”Det var en vanvittig oplevelse. Det her vil jeg aldrig glemme. Vi har være herude i Kina et stykke tid, men nu føler man virkeligt, at OL er i gang. Og så havde jeg en fantastisk sidemakker i Madeleine. ” - Frans Nielsen

Dermed er vinter-OL for alvor skudt i gang, og du kan følge det danske hold på ol.dk samt på Facebook Danmark til OL og Instagram Danmark til OL.

Flere nyheder