Presseinvitation: Akkreditering til DM-ugen

Så er det nu. Akkreditering til DM-ugen er åben og løber frem til den 23. maj. Har du endnu ikke hørt om DM-ugen, så er det fordi, det er første gang nogensinde, at eventet bliver afholdt. Fra den 23.-26. 2022 bliver værtsbyen Aalborg omdannet til et slags mini-OL på dansk grund og flere end 25 idrætsgrene afholder deres officielle danmarksmesterskaber.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Louise Dyring Mbae
21. apr 2022
Så er det nu. Akkreditering til DM-ugen er åben og løber frem til den 23. maj. Har du endnu ikke hørt om DM-ugen, så er det fordi, det er første gang nogensinde, at eventet bliver afholdt. Fra den 23.-26. 2022 bliver værtsbyen Aalborg omdannet til et slags mini-OL på dansk grund og flere end 25 idrætsgrene afholder deres officielle danmarksmesterskaber.

Udover de klassiske resultat- og mesterskabshistorier, så bliver der ved DM-ugen rig mulighed for mange forskellige typer af historier og reportager. Hver idrætsgren gemmer på fascinerende historier, og alle DM-events er inden for rækkevidde i samme by.

Din akkreditering

Akkrediteringen giver adgang til pressecenter samt områder og pressepools indrettet til journalister og fotografer. Derudover vil vi sørge for, at du får den nødvendige information for at kunne dække DM-ugen bedst mulig.

OBS: Der skal ansøges om presseakkreditering senest den 23. maj 2022.

For at blive akkrediteret skal du skrive en mail til presseansvarlig Louise Dyring Mbae: ldm@dif.dk. I mailen bedes du oplyse:

  • Navn, email og telefon
  • Medie
  • Funktion (skrivende, still, tv/video-fotograf, SoMe)

Pressehotel – booking af værelser

DM-ugen har reserveret et antal værelser på Radisson Blu Limfjordshotellet til brug for pressen. Hotellet ligger lige ved siden af Center Court på Honnørkajen, hvor DM-ugen har sit knudepunkt. Værelserne skal bestilles direkte ved at sende en mail til mette.hedegaard@radissonblu.com. Priserne er 925,- pr. nat for enkelt værelser og 1.055,- for dobbeltværelser inkl. morgenmad. Muligheden for at bo på pressehotellet er vel at mærke så længe værelser haves. Efter den 15. maj bliver de frigivet til andre gæster, så book asap. hvis du vil være sikker på, at der er plads.

Kort om DM-ugen

- Debut i Aalborg 23.-26. juni 2022
- Center Court på havnefronten
- Flere end 25 idrætter
- 15-20 forskellige venues i samme by
- Over 150 medaljesæt
- Flere end 2.500 atleter og officials
- Atleter fra hele landet

Det overordnede program for DM-ugen kan ses fra den 2. maj på app’en ”DM-ugen”, der kan downloades i App Store og Google Play. Du kan også læse mere om eventet her: www.dif.dk/dm-ugen

Vi ses til DM-ugen!

Flere nyheder