PRM: NTG Nordic Transport Group får olympisk nøglerolle

Transportfirmaet NTG bliver officiel leverandør for det danske hold til OL og PL i Tokyo i 2020.
22. okt 2019
Transportfirmaet NTG bliver officiel leverandør for det danske hold til OL og PL i Tokyo i 2020.

Hvis de danske atleter ved OL og PL skal præstere optimalt, så skal alt rundt om dem fungere. Det gælder også fragten, for hverken atleterne eller medlemmer af staben må mangle noget, når ilden først bliver tændt. Til opgaven med at få fragtet alle de nødvendige ting fra Danmark til Tokyo har DIF valgt transportfirmaet NTG Nordic Transport Group (NTG), som således bliver officiel leverandør på fragtopgaver af udstyr og rekvisitter for det danske hold til OL og PL i Tokyo i 2020.

For tre år siden ved OL i Rio blev der blandt andet fragtet tøj, massagebrikse, cykler, grilludstyr, udsmykning, heste, soveposer og en masse andre ting i forskellige størrelser og former fra Danmark til Brasilien. Denne opgave er nu lagt i hænderne på NTG.

”Det er meget vigtigt, at der er styr på fragten, for det er en kompliceret operation. Derfor er jeg også glad for, at det er lykkedes at lave en aftale med NTG. De er specialister på området, og jeg er sikker på, at vores samarbejde er med til at give atleterne de bedste muligheder for at præstere i Japan næste år,” siger Søren Simonsen, der er OL-chef de mission i DIF.

”Vi er meget stolte over at være blevet valgt til denne meget særlige transportopgave. Vi ser det som en anerkendelse af vores bestræbelser på altid at tilpasse vores løsninger til lige præcis de behov, kunden har. Og vi håber meget på, at det kan være vores lille bidrag til, at der kommer medaljer med i hjemtransporten,” siger Mikkel Fruergaard, NTG Group CEO Air & Ocean.

OL i Tokyo finder sted 24. juli – 9. august. De paralympiske lege finder sted 25. august – 6. september. Det forventes, at det danske hold bliver på cirka 100-120 atleter. Fragten kommer primært til at foregå ad sø-vejen i containere i forsommeren 2020.

For yderligere kommentarer kontakt:

DIF: Søren Simonsen, OL chef de mission, sos@dif.dk, tlf. 29 42 04 43

NTG: Steen Juul Jensen, Impact Partners, sjj@impactpartners.dk, +45 2873 9081

Om NTG

NTG Nordic Transport Group (NTG), der blev grundlagt i 2011, er hurtigt vokset til en førende international speditør, der opererer fra over 100 kontorer med flere end 1.300 ansatte i 30 lande. Læs mere på www.ntg.dk