DIF, Team Danmark og Danske Spil indgår samarbejde

Danske Spil bliver olympisk partner og kommer samtidig til at være partner på DM-ugen og forskellige breddeinitiativer i idrætten.
28. okt 2021
Danske Spil bliver olympisk partner og kommer samtidig til at være partner på DM-ugen og forskellige breddeinitiativer i idrætten.

Fælles pressemeddelelse fra DIF, Team Danmark, Sport One Danmark og Danske Spil:

Når Danmarks Idrætsforbund (DIF) for første gang afholder DM-ugen i sommeren 2022, bliver det med Danske Spil som partner. Ligesom Danske Spil er med ombord, når de danske atleter tager til vinter-OL i Kina om cirka 100 dage. Det nye partnerskab indeholder desuden prisen ’Årets Idrætsforening’ samt andre breddeidrætsinitiativer.

Partnerskabet understreger ifølge Niels Erik Folmann, der er adm. direktør i Danske Licens Spil, Danske Spils engagement i dansk sport.

”Det engagement ser vi frem til at manifestere ved konkrete aktiviteter i samarbejdet med DIF og Team Danmark. For Danske Spil har breddeidrætten og eliteidrætten altid været afhængige størrelser, og vi støtter derfor begge dele med glæde.”

Samarbejdet er indgået via Sport One Danmark, der varetager Team Danmark og DIF’s kommercielle interesser.

”I samarbejdet med Sport One Danmark, Team Danmark og DIF har vi fundet en stærk kommerciel platform, der giver os mulighed for at understøtte idrætten i Danmark på flere niveauer, samtidig med at vi ser et værdi- og interessefællesskab komme stærkt til udtryk,” siger Niels Erik Folmann.

DIF: Stort potentiale i samarbejdet

I idrætten glæder man sig over mulighederne i det nye partnerskab, som foreløbig gælder frem til begyndelsen af 2023.

”Vi er meget stolte over vores nye partnerskabsaftale med Danske Spil, fordi den indeholder de to ben, som DIF står på – bredde- og eliteidrætsbenet. Eksempelvis bliver Danske Spil partner på DM-ugen, hvor vi afvikler en folkefest i eliteidrættens tegn i Aalborg,” siger Hans Natorp, der er formand for DIF, og fortsætter:

”Sammen skal vi også kåre ’Årets Idrætsforening’ og hylde de danskere, der ikke vinder medaljer, men bare elsker at dyrke idræt. Vi ser store potentialer med partnerskabet.”

I Team Danmark glæder Peter Fabrin, der er adm. direktør, sig over, at Danske Spil i den kommende tid støtter danske eliteidrætsatleter.

”Eliteidrætten samler Danmark på kryds og tværs, når vi i fællesskab jubler over store danske sportspræstationer. Vi er rigtig glade for og stolte over, at Danske Spil vil være med til at understøtte Team Danmarks arbejde for atleterne og udviklingen af dansk eliteidræt, der giver os alle sammen mange store oplevelser,” siger Peter Fabrin.

Partnerskabet omfatter blandt andet kåringen af ’Årets Idrætsforening’, der finder sted den 8. januar 2022, DM-ugen, der løber af stablen i uge 25 i 2022, og vinter-OL i Beijing fra den 4. til 20. februar 2022. Aftalen løber frem til udgangen af februar 2023 og tilfører idrætten et millionbeløb.

Yderligere info

-Niels Erik Folmann, adm. direktør i Danske Licens Spil, tlf: 40205051
-Hans Natorp, formand for DIF, tlf: 31444015
-Peter Fabrin, adm. direktør for Team Danmark, tlf: 20467722
-Didrik Fjeldstad, adm./kommerciel direktør for Sport One Danmark, tlf: 31424260